Mei 2021

Lang leve de jeugdbewegingen!

Jongeren willen deze Covid-periode zeker zo snel mogelijk vergeten… Gelukkig zijn er veel jeugdbewegingen in Kraainem die hun best hebben gedaan om de Covid-beweging levend te houden.
leuke activiteiten organiseren. Dankzij gemotiveerde managers worden de vergaderingen nog steeds georganiseerd met het nodige pragmatisme en een grote flexibiliteit!
De subsidies voor jeugdbewegingen zijn ook verhoogd (gemeenteraadsbesluit van 24/11/2020).

Hier is een lijst met jeugdbewegingen in de gemeente:
– Saint-Dominique eenheid (67e Gidsen/Gutins eenheid en 106e Verkenners/Cubs eenheid) Lokaal achter de Saint-Dominique kerk op av. Baron d’Huart. http://stdom.be
Er zijn verschillende verbeteringsprojecten gepland voor de scouts van Saint-Dominique tijdens deze zittingsperiode: renovatie van de toiletten onder de kerk (al voltooid), een nieuw lokaal en vernieuwing van een asbesthoudend dak.
– Unité Saint-Pancrace (88e gidseneenheid en 39e verkennerseenheid) Lokaal achter de Saint-Pancrace kerk – http://www.unites39-88kraainem.be
– Chiro BAM achter de Saint-Pancrace kerk – http://www.chirobamkraainem.be

Meer informatie is te vinden in de brochure “Cultuur, Jeugd en Sport” op http://www.kraainem.be/fr/guide-culture-jeunesse-and-sport.