Januari 2022

Een tussentijdse evaluatie die transparant wordt gedeeld met bewoners

Een selectie van reeds voltooide en nog te voltooien projecten. Een uitgebreidere lijst is te vinden op http://www.kraainemdoingthings.be.

In deze zittingsperiode halen we de verloren tijd van vorige parlementen in. Dit gaat natuurlijk gepaard met de nodige uitgaven. Door een aantal omstandigheden kunnen de plannen niet volledig worden gerealiseerd tijdens deze zittingsperiode. Uw mening is belangrijk en uw opmerkingen kunnen per e-mail worden verstuurd.

Drie spannende jaren, en nog steeds aan het tellen!

De eerste helft van de zittingsperiode is voorbij. Ondanks de omstandigheden die we inmiddels maar al te goed kennen, kunnen we ons verheugen op een goede tussentijdse evaluatie. Een overzicht van de projecten die zijn uitgevoerd, naast het dagelijkse beheer van de gemeente (diensten aan de bevolking, bouwvergunningen, scholen, etc.). We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om de gemeentemedewerkers te bedanken die zich dag in, dag uit inzetten om een verschil te maken voor hun “klanten”!
Kunnen we het beter en sneller doen? Natuurlijk! Helaas heeft de pandemie ons momentum vertraagd, evenals een tekort aan personeel, waardoor de uitvoering van onze projecten vertraging opliep. Maar we doen ons best met de middelen die we tot onze beschikking hebben.

Hieronder staan enkele concrete resultaten van de afgelopen drie jaar. Meer details zijn te vinden op de website https://www.kraainemdoingthings.be/.