Ons programma, ons beleid,
onze realisaties voor Kraainem

Ons beleid voor Kraainem

Doorheen al onze activiteiten verbinden wij er ons toe een politiek te voeren die enkel en alleen  door de gemeentelijke belangen gestuurd wordt. Wij luisteren naar wat de burgers te vertellen hebben en voeren met hen een permanente dialoog doorheen de ganse legislatuur. Daarbij willen we hen zo transparant mogelijk informeren omtrent het reilen en zeilen in hun gemeente. Wij streven een constructieve samenwerking na met de administratie van de gemeente, de andere politieke partijen alsook met de Gewesten en onze buurgemeenten. Onze meertalige, open-minded, competente en hechte ploeg staat tot uw dienst.

Ter herinnering:

Hierbij gevoegd het programma van de meerderheid voor de legislatuur 2019-2024

Onze realisaties:

In deze tabel kunt u de verschillende lopende en gerealiseerde projecten volgen.

Met nieuwe vaardigheden, nieuwe impulsen en nieuwe invalshoeken wil onze meerderheid meer dan ooit samen een beter bestuur van de gemeente Kraainem uitwerken.

Belgique

Mijn deur is altijd open, steeds op uw dienst.

Prioriteiten

We hebben 13.700 “klanten” in de gemeente die in wezen van ons verwachten dat we zorg dragen voor wegen, voetpaden, fietspaden, mobiliteit, groen, hun erfgoed en hun leefbaarheid in het algemeen. Deze prioriteiten waren in de meeste verkiezingsprogramma’s in 2018, van welke partij dan ook. We hebben heel wat projecten gepland, waarvan enkele werden bestudeerd in de vorige legislatuur, en we moeten ze nu realiseren.

Shopping Basket